Auratransform

Kan

Derudover er det vigtigt i denne periode at holde sig groundet og i balance, sænke tempoet i accept og tillid til at alt er såre godt. At lytte til kroppens basale behov, for motion, kost, hvile osv. samt at holde sig i tæt kontakt med naturen.

Opdateringen betyder at negativitet, frygt og offerholdninger erstattes af intuition, styrke og indre styring. Ifm. accelereret energi, må alle tage sig af begravede følelser, bundet til stivnede overbevisninger, som blokerer strømmen af energi i kroppen.

Derfor er følelsesmæssig oprydning aktuel allerede i Indigofasen i 4. dimension og forstærkes for alvor i krystalfasen i 5. – 8. dimension.

Rigtig mange mennesker har i denne periode haft god hjælp af balanceringer og/eller en eller flere Traume Healinger, for at mestre overgangen bedst muligt.

Hvad kan du gør!

karma_vis_ord

Der er flere måder at integrere de nye energier på. Det er i princippet muligt at gå fra den gamle sjælsaura og imod den meget mere højfrekvente krystalaura og kropskrystallisering, ved egen hjælp, uden Energiopdatering. Dette ville dog kræve at man skulle være i total balance med sig selv, sit liv og sin krop. Være mere eller mindre isoleret fra omverdenen, helst i tæt kontakt med naturen, uden stress. Derfor er processen alt for hård for de fleste moderne mennesker.

AuraTransformation har med de nye energier, nemlig at nedbryde den gamle beskyttelse og energistruktur omkring kroppen og man vil gå ind i denne overgang, meget sårbar og uden beskyttelse. Har du derfor mærket disse forandringer, ville den mest skånsomme og hurtigste vej til spirituel udvikling, være gennem en Energiopdatering.

I dag er indstrømningen så kraftig og powerfull at de fleste spirituelle mennesker, har brug for hjælp, balancering, healinger, eller kropsbehandlinger undervejs i processen.

Det er nu også muligt at illustrere disse forandringer visuelt. Aura- og chakrafotos viser hvordan auraen bliver mere og mere gennemlyst. Få mennesker verden over, er helt krystalliseret på celleplan.