Traume Healing

Traume

Krystalenergi i æg og sæd. I denne tid, hvor både kloden og mennesker transformeres, krystalliserer og stiger i frekvens, er det godt at have fokus på.

Evnen til at skabe flow i overensstemmelse med den nye tids jord og balancere energien i os selv. Med en ny healingsmetode der bevæger sig dybt ind på celleplan er det nu mulig at fremme denne proces i dit energetiske system, dvs. både aura og krop.

Stærkt inspireret af en ny terapiform kaldet Peak States terapi er det nu udviklet terapi/healingsmetode, som man kalder traumehealing på celleplan eller bare traumehealing. Kort fortalt indebærer det, at få kontakt med ens egen indre lykketilstand via det, at gå ind i et tilbageblik og en healingsproces op til eller før fødslen, ofte omkring undfangelse, ja nogle gange endda før undfangelsen. Det er efter sigende før eller under fødslen at 99% af alle traumerækker opstår. Netop traumer, er årsagen til at vi ofte ikke kan komme i kontakt med vores naturlige tilstand af indre lykke, harmoni og fred.

Jeg har arbejdet med disse healingsmetoder og min oplevelse er at sammen med Energiopdatering kombineret med Reiki healingmetod har jeg fået et uvurderligt redskab til at hjælpe og støtte mennesker gennem krystalliseringsprocessen. Selv når kropskrystalliseringen er færdig i aura og krop, har jeg i den sidste tid, haft erfaringer med, at der ligger nogle uforløste traumer på celleplan der forhindrer os i at komme i fuldstændig kontakt med vores egen indre lykketilstand, ro og balance. Menneskeheden har så dybe traumer. Traumer der er opstået pga. mørke og ubevidsthed. Det er min holdning at det eneste der kan heale disse traumer, først og fremmest er, at kaste bevidstheden lys på dem. Nægte at lade fortrængning, tavshed og fortielse, som man også kunne kalde ubevidsthedens mørke, få overtaget.